Agent wenst moslims een ‘langzame pijnlijke dood’

De politie heeft laten weten zich te distantiëren van ‘zeer kwetsende uitlatingen’ over moslims die een politieagent op zijn Facebook had gedaan. De politie betreurt de uitlatingen en gaan de man mogelijk disciplinair straffen.

Na alle ophef is het bericht weer snel van Facebook verwijderd. Nu.nl meldt dat het bericht geplaatst was op het account van een docent bij politieregio Rotterdam-Rijnmond. In het bericht stond: “Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de islam!!!” Een geweldig voorbeeld voor de politieagenten die hij moet opleiden.

De politie heeft laten weten de man mogelijk disciplinair te zullen straffen. Tevens wordt de zaak aan het Openbaar Ministerie (OM) voorgelegd. Zij zullen bepalen of er ook een strafrechtelijk onderzoek wordt ingesteld. De politieagent in kwestie zegt inmiddels spijt te hebben van zijn uitlatingen.

Eén reactie

  1. Ach die krijgt een bloementje uit Den Haag. Politieagent Danny Rodermond Hoofddorp schreeuwde mij eens toe ” Wij hebben in WOII 1 Jood te weinig vermoord, te weten jouw vader hadden wij van jou ook geen last gehad” Aangifte werd niet opgenomen,ombudsman wilde niet reageren,bureau discriminatie deed ook niets. Kleine Nazismurf Danny is nu hulp O.v.J.