Amsterdamse coffeeshop wéér beschoten én gesloten

liquidatie djordy latumahina, djordy jordi latumahina moord, liquidatie nieuw west garage

Coffeeshop The Power in de Sarphatistraat in Amsterdam is voor de tweede keer in een paar maanden tijd beschoten én gesloten door de gemeente.

Rond 03.00 was het raak en hoorden omwonenden harde knallen. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de coffeeshop onder vuur is genomen. Er zouden twee kogelgaten zijn aangetroffen. In februari werd de zaak ook al onder vuur genomen. Daarop besloot de gemeente om de zaak voor onbepaalde tijd te sluiten. Vorige week mocht de coffeeshop weer open.

Met dit beleid werkt gemeente Amsterdam afpersers of kwaadwillenden in de hand. Een coffeeshop eigenaar die afgeperst wordt en moet betalen onder dreiging dat zijn zaak onder vuur genomen gaat worden, gaat snel over tot betaling als zijn zaak na elke beschieting gesloten wordt. Een bakker of een kapper of een ander willekeurige onderneming wordt niet zo snel gesloten na een beschieting. De coffeeshop is nu dubbel slachtoffer.

3 Reacties op Amsterdamse coffeeshop wéér beschoten én gesloten

 1. Misschien moeten ze de dader eens gaan zoeken en niet het slachtoffer sluiten.
  Als ze niet zeker zijn dat ‘de Openbare Orde’ voor elkaar is in zo’n straat dan moeten ze eens gaan HANDHAVEN. Een verantwoordelijkheid van de POLITIE, niet van een ondernemer die slachtoffer is en nu als dader behandeld wordt!

  Types die dit doen dreigen gewoon al met een sluiting door de Gemeente als ze er niet in komen, of hun deel van de omzet niet af kunnen persen.

  De politie zou kunnen beginnen met een goeie camera onopvallend ophangen en undercover WERK te gaan leveren, zodat de dader gepakt wordt.

  Niet de koe in zijn kont kijken en de boel door de gemeente laten sluiten, maar een politie die handelt dat willen burgers die eromheen wonen. Niet de zaak op een stapel leggen omdat het ‘verfoeide’ horeca is.

  Aan het werk: afdeling ‘dienstbaar&waakzaam. Jullie dienen alleen jezelf en slapen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*