Ben Saunders gearresteerd in Hoorn na mishandeling

Dinsdagmiddag is Ben Saunders bij het bevrijdingsfestival in Hoorn gearresteerd nadat hij een verkeersregelaar zou hebben mishandeld. Dit meldt RTV Noord-Holland.

Ooggetuigen melden dat de vader van Ben Saunders door de verkeersregelaar van de gemeente werd tegengehouden. Vervolgens zou hij uit zijn auto zijn gestapt en de verkeersregelaar een paar klappen hebben verkocht.

Ben Saunders zag dit hele incident vanuit zijn tattooshop op het Kerkplein in Hoorn gebeuren. Volgens getuigen zou hij naar buiten zijn gerend en de verkeersregelaar tegen de grond hebben geslagen.

Daarop is Ben Saunders aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook is een tweede man aangehouden. Het is niet bekend of dit de vader van Saunders is. De mishandelde verkeersregelaar moest per ambulance afgevoerd worden naar het ziekenhuis voor behandeling.

3 reacties

  1. Er wordt door sommige niet goed gelezen wat er in die artikel staat. Ten eerste staat er dat zijn vader is tegen gehouden & niet aangepakt. Ten tweede gaat het hier om een verkeersregelaar & niet een parkeerwachter. Dit zijn vaak mensen die zich vrijwillig aangemeld hebben om het verkeer te regelen bij een evenement. Als zijn vader gewoon had gedaan wat hij moest doen dan was er niets aan het handje geweest.

  2. Vader begon met slaan en daarna begon die ben te slaan dus waarom nou moest slaan terwijl pa er al op los aan het slaan was word de vraag .. echt kansloos die tokkies