‘Bezorgde burgers’ zijn ordinaire relschoppers blijkt weer

© Croes, Rob C. / Anefo [CC BY-SA 3.0 nl], via Wikimedia Commons

Het is weer raak in Nederland want de zogenaamde ‘bezorgde burgers’ hebben weer eens van zich laten horen. Dit keer zijn de ordinaire relschoppers helemaal los gegaan in Geldermalsen tijdens een debat over een groot azc. De politie heeft zelfs schoten gelost om de relschoppende bezorgde burgers uiteen te drijven.

De sfeer is ter plekke uitermate grimmig en er is veel politie en ME op de been. De bezorgde burgers kunnen blijkbaar niet praten want in debat gaan kunnen ze niet. Ze kunnen alleen in koor als schapen bleeeren dat er geen azc’s in hun stad moet komen. Nederland moet zich meer zorgen gaan maken over deze groep relschoppers die constant in de media als bezorgde burgers aangeduid worden dan de asielzoekers die hierheen komen.

5 Reacties op ‘Bezorgde burgers’ zijn ordinaire relschoppers blijkt weer

 1. hier gaan we weer..de labels (ordinaire relschoppers”)vliegen weer in het rond.
  Ik denk dat de aanduiding “bezorgde burgers”ook niet klopt. Verkeerd label..narrige burgers is wellicht beter.
  Geen politieke correctheid invoeren met mooie woorden om confrontaties te vermijden..
  Ik vrees dat mensen het label “vluchteling”, met alle gevolgen van dien, ook strontzat zijn.het zijn gewoon -het grootste deel-economische asielzoekers…en bevoorrechting is volstrekt verkeerd.
  Echte vluchtelingen heeft niemand bezwaar tegen..maar wel tegen arrogantie, claims en eisen en nog grote bek toe..dat wil er niet in..

  het loopt steeds meer uit op confrontaties en rommel…en dat alles moet dan vroeg geintegreerd perspectief krijgen..?
  Ik betwijfel het ten zeerste.

  Eerder mag verwezen worden naar de statistieken van de asielzoekers van tussen 95 en 99..De gevolgen zijn helder.
  Uitkeringscarriere staat nr. 1

  Voor Vernederlandsing (integratie) zijn er doorgaans 3 generaties nodig. Assimilatie kan eerder, maar met familieherenigingen dan kun je ook dat op korte termijn schudden..De verplichting ontbreekt

  Als er nu al door de bevoorrechting en voorrang ongewenste sociale effecten ontstaan, en met name tussen EU immigranten en EU bewoners waar een opvallend kunstmatig verschil wordt gemaakt dan is het voorspelbaar wat er gaat gebeuren..
  Zeg maar 2 miljoen naar binnen, 300.000 terug en de rest valt dan hier bevoorrecht in de sociale voorzieningen met voorrangskarakter..
  “We hebben ze nu eenmaal binnengelaten..”( en de argumenten liggen dan onder het vloerkleed..de miljarden zijn ook verdwenen)

  De vraag is hoe dun de spoeling dan wordt voor degenen die er dik voor betaald hebben en er gedwongen een beroep op moeten doen

  Reli-confrontaties gaan er komen, aanslagen ook..verwacht het onverwachte maar.
  Met hulp van Turkije(conservatieve Islam) krijgen we hier een 5e colonne van IS binnen..

  Italië ligt-zeg maar- binnen schootsbereik van IS van uit Libië..
  De herrie begint…Sirte is de nieuwe hoofdstad van IS en in Syrië ligt er overal puin en gruis..

  Alles valt nu over elkaar heen, verkeerde termen, verkeerde beeldvorming en mythes, EU geknoei. Gutmenschfascisme met hulpverleningswanen,verkeerde besluiten,disfunctionerend kabinet,Schengen of toch maar niet?, Het Paard van Troje/Turkije met privileges..iedereen ziet de puinhopen hangen

  But still they come…

  Straks Egypte, Tsjaad, Tunesië en nog wat aangrenzende landen..
  Noord Afrika gaat in de brand..IS, Shabaab, boko haram

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*