Dode bij schietpartij in Rotterdam (UPDATE)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een schietpartij in de Buitenhofstraat in Rotterdam een dode gevallen.

Even voor 01.00 uur kwam er melding binnen van een schietpartij aan de Buitenhofstraat in Rotterdam West. Toegesnelde hulpdiensten troffen een zwaargewonde slachtoffer aan. Reanimatie mocht niet meer baten het slachtoffer overleed ter plekke.

Getuigen melden dat er zeker tien keer geschoten is op het slachtoffer. Na de schietpartij zouden meerdere personen zijn weggerend. Over de identiteit van het slachtoffer en de toedracht is nog niets bekend.

(UPDATE)

Bronnen melden Crime Nieuws dat het slachtoffer Mohamed J. (achternaam bekend bij redactie) een jongeman van 27 jaar oud van Marokkaanse afkomst is. Dit is nog niet bevestigd door de politie.

9 reacties

 1. mijn vriendin liet eind van de ochtend de hond uit en hij snuffelde in de bosjes en ze vonden samen een kalasjnikov-achtig wapen op de Beukelsweg. Politie gewaarschuwd.

 2. nog voor ik bij haar was, was de politie al ter plaatse echt binnen 2 minuten, ik denk dat ze in de buurt nog aan het zoeken waren naar sporen. Helaas geen foto 🙂
  ze hebben de boel afgezet rondom bushokje op beukelsweg en gewacht tot een forensisch team ter plekke kwam. Daarna niks meer van de politie gehoord, ik zie het ook nergens vermeld worden in de media. Maar hoogstwaarschijnlijk heeft het wel met de schietpartij te maken.
  In de buurt werd gespeculeerd over de mogelijke relatie tussen dit feit: http://www.dichtbij.nl/rotterdam-prins-alexander/112/artikel/4054822/rotterdammers-aangehouden-met-veel-geld-en-drugs.aspx en de gebeurtenissen afgelopen nacht. Maar dat is puur speculeren, maar je zoekt toch naar verbanden.

  1. HHHH.

   Mohammed Jxxxxx was een kruimeldief die mensen oplichte en bestal. Die ken je niet in verband brengen met die 70 liters,