Acht doden na mislukte ontvoering in Mexico

drugs oorlog mexico, chapalameer doden mexico

In de stad Villahermosa in de Mexicaanse staat Tabasco zijn vrijdag bij een poging ontvoering en de daaropvolgende achtervolging acht doden gevallen, waaronder drie politieagenten.

De ontvoering vond rond 11.oo uur in de ochtend plaats. Een groep gewapende mannen in een grijze Toyota probeerden een zakenman bij een autowasstraat te ontvoeren.

Een politieagent die de melding van ontvoering had ontvangen zag het voertuig van de ontvoerders rijden en zette direct de achtervolging in. De ontvoerders begonnen gelijk te schieten en vermoorden twee achtervolgende motoragenten.

Op een gegeven moment lieten de ontvoerders hun voertuig achter en stapten in een rode Volkswagen Jetta. De Jetta werd opnieuw achtervolgd door agenten en de bestuurder verloor de controle over het voertuig en crashte tegen een boom.

Volgens de Mexicaanse autoriteiten zijn drie van de ontvoerders om het leven gekomen door de crash. Maar als je de schokkende foto’s onderaan de pagina goed bekijkt zie je dat ze allemaal in hun hoofd zijn geschoten.

Een man en vrouw die ook bij de groep ontvoerders zouden horen zijn volgens de officiële versie onderweg naar het ziekenhuis gestorven. Maar ook in hun lichamen zijn kogelgaten te zien. De vrouw is in haar hoofd geschoten en de man in zijn ribben. Op foto’s is duidelijk te zien dat de twee nog gewoon in leven zijn toen de politie hen arresteerde.

Vrouw is nog 'springlevend' hier op het moment dat `e gearresteerd werd.
Vrouw is nog ‘springlevend’ hier op het moment dat ze gearresteerd werd.
Man lijkt prima in orde, korte tijd later sterft hij 'onderweg' naar het ziekenhuis.
Man lijkt ook prima in orde, korte tijd later sterft hij ‘onderweg’ naar het ziekenhuis.

 

Het lijkt erop, afgaande op de foto’s, dat agenten wraak hebben genomen aangezien drie collega’s dood zijn gegaan door toedoen van de ontvoerders. Wat er ook is gebeurd het eindresultaat is acht doden en een mislukte ontvoering. Wat er precies met de zakenman is gebeurd is ons niet helemaal duidelijk geworden uit berichten in Mexicaanse media.

Eén van de ontvoerders die door de crash om het leven is gekomen is duidelijk ook in zijn hoofd geschoten.
Eén van de ontvoerders die door de crash om het leven is gekomen is duidelijk ook in zijn hoofd geschoten.
De man en vrouw die 'prima in orde' waren toen ze gearresteerd werden.
De man en vrouw die ‘prima in orde’ waren toen ze gearresteerd werden.

Gerelateerde artikelen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*