Doelwit Ben aangehouden inzake liquidatie ‘Bobo’

Het doelwit grote Ben oftewel Benaouf A. zou zijn gearresteerd inzake de liquidatie van Najib Bouhbouh in Antwerpen. A. zou vorige week maandag in zijn cel zijn aangehouden. Dat meldt het Parool.

De 34-jarige Najib Bouhbouh werd op 18 oktober 2012 geliquideerd toen hij de lobby van hotel Crowne Plaza in Antwerpen verliet. Twee mannen sprongen uit een auto met Nederlandse kenteken en schoten Najib koelbloedig dood. Hij werd geraakt door in totaal vijf kogels. Hij stierf ter plekke aan zijn verwondingen.

Justitie verdenkt ABC’er Gwenette M. van het voorbereiden van een liquidatie op Ben. Najib Bouhbouh en Gwenette zouden zeer goede vrienden en compagnons zijn geweest. Twee weken na de liquidatie van Najib werd Gwenette met drie anderen op de Dam gearresteerd. Zij bleken in het bezit van vuurwapens en pruiken. Tevens werd bij Gwenette een papiertje aangetroffen met de kenteken van een auto waar Ben in rondreed. Derhalve vermoedt justitie dat Gwenette en de aangehouden mannen een liquidatie aan het voorbereiden waren op Ben uit wraak voor de liquidatie op Najib in Antwerpen. Alle vier zitten nog vast.

De problemen stapelen zich alleen maar op voor het vermeende doelwit Ben. Naast het feit dat sommige mensen hem heel graag dood willen zien en er constant op hem gejaagd wordt loopt hij nu ook de kans om een aanzienlijke gevangenisstraf opgelegd te krijgen. Of het ook bewezen kan worden dat Ben de opdrachtgever is, is maar zéér de vraag aangezien sommige kopstukken in het verhaal er wellicht niet meer zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*