Drugsdealers Rio klaar voor de Spelen met ‘Olympische cocaïne pakkies’

olympische spelen rio drugs, olympische spelen coke
Pakjes cocaïne met Olympische Spelen logo © Politie Brazilië

Binnenkort gaan de Olympische Spelen in Rio van start. Iedereen is druk bezig met voorbereidingen waaronder drugsdealers die speciale ‘Olympische Spelen pakkies’ aanbieden.

De Braziliaanse politie stuit steeds vaker op de pakjes cocaïne met het logo van de Olympische Spelen. In de Lapa-buurt, een buurt populair bij toeristen, zijn al 93 van zulke pakjes cocaïne gevonden.

Naast het logo van de Olympische Spelen staat er ook een waarschuwing op om de cocaïne buiten het bereik van kinderen te houden. Dat is wel netjes van de drugsdealers.

4 Reacties op Drugsdealers Rio klaar voor de Spelen met ‘Olympische cocaïne pakkies’

    • Hier in de favela lopen ze gewoon met AR 15 fuzil rond met een P 40 tussen de ceintuur van het Surf short, waar ook een granaat aanhangt. En om helikopter te bestrijden gebruiken ze een M50. Maar in een land wat geregeerd wordt door bandieten en drugs bendes. Kan je ook niet anders verwachten.coke ( 1 kilo 99%) kost hier € 3000,– en de grote drugsbazen regeren vanuit Paraguay. Het commando vermelho uit Rio en de PCC ( primero commando do capital) uit sao Paulo. Deze oorlog civil lijdt tot gemiddeld 6 moorden per dag plus 2 agenten er dag en 2 slachtoffers door verdwaalde kogels. Alleen in Rio. Sao Paulo is nog erger.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*