€ 500 boete voor bewerken foto van politieagent

Donderdag 14 februari heeft een 18-jarige man uit Hoofddorp een boete van maar liefst € 500 gekregen omdat hij een foto van een politieagent had bewerkt en die op Twitter had gezet. En daar was de politie natuurlijk niet van gediend, want humor hebben agenten sowieso niet dat weet iedereen, waarop de 18-jarige kwajongen donderdagmiddag werd aangehouden voor het plaatsen van een bewerkte foto.

Wat er natuurlijk wel bij gezegd moet worden is dat de jongeman eerst is gemaand door de politie om de foto te verwijderen. Hij deed dat niet en is toen meegenomen naar het politiebureau. Daar kreeg hij een prent van € 500 die hij direct moest betalen.

We hebben de foto gezien en vonden het niet zo heel erg allemaal. Een foto van een politieagent met iets op zijn voorhoofd. Je kan natuurlijk zelf wel raden wat dat was. GeenStijl heeft gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt en ook een bewerkte foto van enkele agenten geplaatst. De vraag is nu of GeenStijl ook een boete gaat krijgen?

Bron: Politie

Eén reactie

 1. Ik erger mij enorm aan je manier van schrijven.. Het is absoluut niet professioneel geschreven, zo ook andere artikelen. Je laat je teveel leiden door je gevoel. Ik denk dat een paar aanvullende communicatie-trainingen op zijn plaats zijn.
  Ik bedoel bedoel stukken uit de tekst zoals:
  “want humor hebben agenten sowieso niet dat weet iedereen”
  en,
  Het gehele artikel: “Lafaard beroofd bejaarde man (101) van € 20”
  Je schrijft niet op een of andere puber website.. Denk eens na voordat je wat schrijft, mensen vormen zelf wel een mening dat hoef jij niet voor ze te doen!