Evacuaties na ram annex plofkraak

In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 september hebben onbekende daders getracht een geldautomaat in een supermarkt in Schiedam op te blazen en zodoende geld buit te maken. Bij de kraak werd de pui geramd en vloog de gebruikte auto in band. Door de rookontwikkeling en schade aan de pui moesten er tientallen mensen uit hun woning worden geëvacueerd.

Dinsdag vroeg in de ochtend kwam er melding binnen van een mogelijke ram en/of plofkraak op een supermarkt aan het Geuzenplein. Onbekenden hebben met een auto de pui geramd van de ondergelegen supermarkt en hebben getracht een geldautomaat op te blazen. De gebruikte voertuig vloog hierbij in brand en door de enorme rookontwikkeling en schade aan de pui moesten tientallen bewoners geëvacueerd worden. Inmiddels zijn de woningen weer vrijgegeven en kan iedereen weer naar huis.

De forensische opsporing is druk bezig geweest met het veiligstellen van sporen en bewakingsbeelden. Uit het eerste onderzoek is niet gebleken dat de daders ook iets buit hebben kunnen maken. Getuigen zouden twee personen hebben zien wegrijden op een scooter. De politie omderzoekt de zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*