Gedetineerden maken dienst uit in PI Alphen aan den Rijn

ontsnapping haiti gevangenis, ontsnapping haiti gedetineerden
Foto ter illustratie © Bob Jagendorf [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

In de gevangenis in Alphen aan den Rijn zouden de langgestrafte gedetineerden de dienst uitmaken binnen de gevangenismuren.

Dat melden bewaarders in De Telegraaf. In PI Alphen circuleren volop wapens, smartphones en drugs die door corrupte bewaarders naar binnen worden gesmokkeld. Niet de directie en/of bewaarders trekken op sommige afdelingen aan de touwtjes maar invloedrijke en vermogende gedetineerden. Dat beweren de ‘klokkenluiders’.

Bij inspecties de afgelopen maanden zijn veel wapens en kleine telefoons uit China die een internetverbinding hebben aangetroffen en in beslag genomen. Volgens de bewaarders is dit maar een fractie van wat er binnen de gevangenismuren aan contrabande circuleert.

4 Reacties op Gedetineerden maken dienst uit in PI Alphen aan den Rijn

  1. ONZIN ZAL GEWOON WEER ZO EEN ZIELIGE KUT BEWAARDER ER TUSSEN ZITTEN OF EEN ZIELIGE GEDETINEERDE DIE GEEN EURO OP ZN GEWETEN HEEFT DUS DUBBEL ZO SLECHT BINNEN ZIT EN DIE DE BLACK BOXEN MOET ETEN VAN DE INRICHTING!
    TUURLIJK KOMT ER HEUS WEL WAT BINNEN MAAR DAT IS MET ELKE BAJES ZO..ZE HEBBEN ALLE SNOEP EN DRINK AUTOMATEN WEG GEHAALD OMDAT ZE HASJ WEG SLIKKEN MET SNOEP OF DRINKEN NOEM MAAR OP..UITEINDELIJK ZIJN WIJ GESTRAFT DIE KINDEREN HEBBEN OM WAT TE DRINKEN TE GEVEN OF SNOEP VOOR KINDEREN OM ZE STIL TE HOUDEN EN DAT IS VERPEST EN HET KOMT NOG STEEDS BINNEN! Dan doen ze t wel via een kus van de vrouw van!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*