Geliquideerde man in flat Kikkenstein in Amsterdam Zuidoost is 29-jarige ‘Appie’

De man die maandagochtend in de flat Kikkenstein is geliquideerd is de 29-jarige Abderrahim Belhadj alias ‘Appie’.

Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het slachtoffer werd rond 05.30 uur met meerdere schoten om het leven gebracht in de flat in Zuidoost. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op de zaak gezet en zijn een uitgebreid onderzoek gestart.

De man die verdacht wordt de dodelijke schoten te hebben gelost blijkt te zijn vastgelegd op camera. De politie heeft een foto vrijgegeven van de vermeende schutter. Ook van het slachtoffer is een foto gepubliceerd en de politie hoopt in contact te komen met mensen die weten waar het slachtoffer heeft gewoond en/of verbleef.

De man die verdacht wordt de dodelijke schoten te hebben gelost © Politie.nl
De man die verdacht wordt de dodelijke schoten te hebben gelost © Politie Amsterdam

Voor de oplettende lezers de achternaam van het slachtoffer is hetzelfde als van iemand die vastzit inzake de dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt. Of hier sprake is van een familielid is niet bekend.

9 reacties

  1. opgeruimd staat netjes.!!.ben zelf marokkaan. jullie zetten met jullie handel en wandel alle marokkanen voor schut. hoop dat jullie allemaal neer worden gemaaid of terug worden gestuurd naar jullie gebergte..hoeveel offers, bloed zweet en tranen heeft het jullie oma’s en opa’s, vaders en moeders gekost om jullie in nederland te krijgen en op te voeden.heel,heel veel!!. en wat doen jullis als dank? elkaar op straat neerknallen..en laat de islam hier buiten aub.deze ratten zijn de islam niet waard. burn in hell!!!

  2. Muslum ay vertel eens dan wat je allemaal weet over de islam en hoe geweldadig de islam geloof is???
    Je bent zo te horen tegen de islam!!