Rare getto begrafenis met dode zittend opgebaard met jointje

© screenshot

Een man die onlangs werd doodgeschoten voor zijn deur in Puerto Rico heeft een wel heel opmerkelijke begrafenis gekregen. Familie van het slachtoffer heeft hem laten balsemen en vervolgens is hij zittend opgebaard met open ogen.

De 26-jarige Fernando Diaz Beato was volgens zijn familie levenslustig en actief. Zodoende waren zij van mening dat hij ook op die manier moet worden opgebaard. In een video is te zien hoe Fernando met open ogen, benen over elkaar en een lekkere joint in zijn hand zittend is opgebaard. Een nogal opmerkelijk gezicht. Blijkbaar komen dit soort begrafenissen vaker voor in Puerto Rico dan gedacht. Zie video’s hieronder.

6 Reacties op Rare getto begrafenis met dode zittend opgebaard met jointje

  1. Vraag me alleen af hoe ze hem in een kist gaan krijgen…of zou hij zittend gaan…Achja ieder zijn ding…als mensen dit zo willen, waarom niet. Respect hoor. zou er zelf niet voor kiezen denk ik 😉

  2. Fantastisch! Dat de Taboe rond de dood dan eindelijk eens voorbij mag zijn. En dat mensen die dood zijn en gezien worden als iets Engs, juist helemaal niet eng zijn. Maar helaas ontnomen… Een waardig en mooi afscheid van iemand waar je veel van houd en gehouden hebt is dan toch prachtig!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*