Bij een onderzoek naar heling is de politie gestuit op een grote hoeveelheid, vermoedelijk, gestolen goederen en vuurwapens. Er is onder meer een doorgeladen pistool en een revolver aangetroffen en in beslag genomen.

Agenten gingen op een melding af in het buitengebied van Liempde waar een gestolen graafmachine zou staan. Het voertuig was gestolen in België maar was voorzien van GPS. In een woning op die locatie waren een man en vrouw aanwezig. De gestolen graafmachine werd in een loods bij de woning aangetroffen. De bewoners, een 49-jarige man en een 52-jarige vrouw, zijn na de vondst aangehouden.

Tijdens verdere doorzoeking van de woning en diverse loodsen op het terrein troffen agenten veel spullen aan die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. Het gaat onder meer om elektrisch gereedschap, een motor, een vrachtwagen en meerdere aanhangers. In de woning werden verder tientallen horloges gevonden, waarvan een aantal was voorzien van prijskaartjes. De politie heeft hier een onderzoek naar ingesteld.

Naast de vele gestolen goederen stuitte de politie op een grote hoeveelheid wapens. In totaal werden negen vuurwapens gevonden, waaronder een revolver, een doorgeladen pistool en een geweer. De spullen, vermoedelijk afkomstig van diefstal, en wapens zijn in beslag genomen voor onderzoek.