Grote professionele ondergrondse kwekerij opgerold

De politie heeft vandaag in een garagebedrijf in Baarle-Nassau een grote zeer professionele ondergrondse hennepkwekerij opgerold. Daarbij zijn meerdere voertuigen, een boot en een autoambulance in beslag genomen. Er zijn drie aanhoudingen verricht.

Rond 10.00 uur deed de politie een inval in het bedrijf aan de Industrieweg. Via een luik in de garage kwamen ze terecht in een grote professionele kwekerij. In totaal stonden er, verdeeld over verschillende ruimtes, 1.306 planten en 107 stekken.

Drie bewoners van een nabijgelegen huis zijn aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid. Het gaat om een 58-jarige vrouw en een 57-jarige en 33-jarige man. Allen zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Tevens is er beslag gelegd op diverse luxe goederen. In totaal zijn er zes auto’s, waaronder twee Porsche’s en een Audi TT, een boot en een autoambulance in beslag genomen. Het Integraal Afpakteam Brabant onderzoekt de zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl

2 reacties

  1. Zonde, daar gaat de wietprijs weer. Inmiddels bijna zo duur als heroine, je weet wel, die junk maker vanwege de hoge prijs.

  2. Een afpakteam, mhh.
    Is de gehele overheid niet een afpakteam?
    Zij verzinnen een misdaad, en zij pakken je spullen en geld af.