Vorige week vrijdag heeft er in Den Haag een incident plaatsgevonden tussen HTM medewerkers en een vrouw. Naar eigen zeggen zou de vrouw zijn mishandeld door een medewerker van het bedrijf. Het voorval zou zich hebben afgespeeld in de Oudemansstraat en er is een video van. Bekijk de beelden en oordeel zelf.

Volgens de vrouw zou ze zeer hardhandig zijn aangepakt toen ze haar ov-chipkaart niet snel genoeg kon vinden. Een controleur van de HTM zou de vrouw hebben beetgepakt toen ze samen met hem uit de tram wilde stappen. Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht door HTM. Ze laten weten geschrokken te zijn van het incident en geven aan het zeer serieus te nemen. Volgens de dochter van het slachtoffer heeft haar moeder onder meer een hersenschudding opgelopen.

Als je de video bekijkt zie je al na 10 seconden met wat voor machtswellustige types je hier te maken hebt. Op 0:09 laat een HTM medewerker even weten dat hier niet gefilmd mag worden ondanks dat het volgens de wet gewoon mag. Hij staat er klaarblijkelijk als machtige HTM beveiliger/medewerker boven.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl