Maandag 1 september is er ingebroken in een restaurant in Oudenbosch. Een inbreker maakte daarbij onder meer een televisie buit. Wat er daarna gebeurde is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

In restaurant ’t Zusje werd afgelopen week ingebroken door een man die het voorzien had op wat spullen. Bij de inbraak maakte hij onder meer een televisie buit en vertrok weer.

Maar op camerabeelden, die de manager van het restaurant op internet heeft geplaatst, is te zien dat de man na ongeveer een uurtje weer terugkomt met zijn buit. Hij heeft klaarblijkelijk de zware tv eerst helemaal naar huis en/of auto getild waarna hij weer de zware plasma in zijn eentje terugbracht naar het plaats delict. Daar hing hij hem weer netjes aan de muur en sloot zelfs de snoeren weer aan.

Ondanks dit goede gebaar heeft de inbreker toch twee oude laptops en drie flessen whiskey buitgemaakt. Waarom per se de tv terug moest is een raadsel, mogelijk paste die gewoon niet in zijn auto. Het restaurant heeft in ieder geval aangifte gedaan van inbraak. De politie onderzoekt de zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl