In de video is te zien hoe twee overvallers met bruut geweld toe slaan bij een HSBC bank in Engeland. Ze rijden een complete vrachtwagen zo het bankgebouw binnen om daar hun slag te kunnen slaan. Eenmaal binnen komen ze erachter dat er niet zoveel te halen valt.

Het gebouw is wel van de HSBC bank maar binnen valt er helemaal niets te halen want het betreft hier een callcenter. Daar zijn de twee overvallers iets te laat achter gekomen. Een beetje voorbereiding had ze hiervoor kunnen behoeden.

Na de enorm slecht voorbereide bankoverval zijn de twee daders, de 37-jarige Georg Nicol en de 27-jarige David Fowler, gevlucht in hun gereedstaande auto. Niet veel later op hun vlucht verongelukten ze en konden ze worden aangehouden. In hun auto werd nog een shotgun met afgezaagde loop en munitie aangetroffen.

De twee erg kortzichtige overvallers zijn uiteindelijk veroordeeld tot aanzienlijke celstraffen voor hun amateuristische actie. Georg Nicol is veroordeeld tot een celstraf van 5 jaar en 6 maanden en zijn partner in crime David Fowler moet voor 5 jaar de gevangenis in.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl