Kwekerij weggetipt middels anonieme brief

Maandag 30 september heeft de politie in Almere naar aanleiding van een anonieme brief een hennepkwekerij ontdekt en geruimd. Daarbij is één persoon aangehouden.

Rond 10.30 uur is de politie ter plaatse gegaan naar een woning op de Arubapier. In de anonieme brief werd gemeld dat er op het bewuste adres een in werking zijnde kwekerij zou zijn. Bij doorzoeking van het pand bleek dit inderdaad zo te zijn. In totaal werden er 399 planten aangetroffen.

Alle planten en benodigdheden voor het kweken van wiet zijn in beslag genomen en zullen spoedig worden vernietigd. In de woning was ook een 31-jarige vrouw uit Amsterdam aanwezig. Zij is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie

5 reacties

  1. Goed zo, weg met die smerige puinzooi. Altijd weer van die terroristen die zulke capriolen uithalen. En wie mag het weer betalen? JUIST wij rijken! Kunnen ze niet ergens iets bedenken om die zooi te laten stoppen met groeien? Misschien iets in de atmosfeer gooien waar die planten niet tegen kunnen? Want zo blijven ze de samenleving en onze economie sabboteren.

    1. Ah kijk, weer zo´n verslaafde vmbo´er die het goedkeurd dat de samenleving word ontregeld door deze bende. Goed zo, laat maar zien wat je in huis hebt.