Lid motorclub No Surrender gepakt met vuurwapen in broeksband

In Etten-Leur heeft de politie vrijdagavond een 28-jarige lid van motorclub No Surrender aangehouden omdat hij gezocht werd voor een geweldsdelict. De man bleek gewapend te zijn.

Agenten zagen de verdachte bij toeval lopen en hielden hem samen met andere politie-eenheden aan. Met getrokken pistolen werd hij omsingeld en gesommeerd om zijn handen omhoog te doen.

Na fouillering bleek hij een vuurwapen in zijn broeksband te hebben. De 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en vastgezet.

5 reacties

  1. Waarom is de hobby van deze man zo belangrijk? Ik zie nooit dat jullie van andere verdachten de hobby en vereniging vermelden. Nu brengen jullie de motorclub No Surrender MC wederom negatief in beeld, zonder dat er enige betrokkenheid van deze motorclub als vereniging blijkt. Ik vind dit demoniserend, stigmatiserend en sensatiejournalistiek die jullie mijn inziens niet past. Juist door continue niet betrokken motorclubs te linken met criminaliteit gepleegd door individuen werken jullie het onwettige overheidsbeleid “Outlaw Motorcycle Gang” in de hand en verlagen jullie je tot jip-en-janneke-misdaadjournalistiek van de Telegraaf. Ik hoop dat jullie in het vervolg objectief zullen berichten en niet onnodig onschuldigen in een kwaad daglicht zullen stellen.

  2. als deze verdachte lid was van een biljart vereniging of van de ANWB wordt dat ook vermeldt !!! stelletje sukkels.

    1. Ik ben niet bekend met het dragen van een vuurwapen als hobby en kan mij daar niets bij voorstellen. Ik ken wel de hobby motorrijden en in dit geval bij een legale niet criminele motorclub die No Surrender heet.

  3. No Surrender. Dacht dat het betekenden dat jij je eigen niet over geeft toch? Handen in de lucht is surrender dus ik denk niet dat deze jongenman lid is van die club.