Slachtoffer liquidatie Diemen 38-jarige Vincent Jalink voor ogen zoontje doodgeschoten

defensie medewerkster lekken klaas otto

De man die vrijdagavond voor de ogen van zijn zoontje werd geliquideerd is de 38-jarige Vincent Jalink uit Diemen. Hij zat met zijn zoontje in zijn auto toen hij werd beschoten.

Dat meldt de politie. Vincent Jalink is een bekende van politie en justitie zoals dat heet. Het slachtoffer zou recent zijn veroordeeld voor het witwassen van misdaadgeld. Daarnaast werd hij verdacht van betrokkenheid bij plofkraken en drugsbezit.

Vincent Jalink zat vrijdagavond in zijn Porsche Cayenne samen met zijn zoontje toen hij onder vuur werd genomen. Twee mannen op een motor losten meerdere schoten af en reden weg. Het slachtoffer raakte zwaargewond. Enkele uren later bezweek hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

16 Reacties op Slachtoffer liquidatie Diemen 38-jarige Vincent Jalink voor ogen zoontje doodgeschoten

  1. Vind het zeer triest wat er gebeurd is vooral voor de ogen van zo’n klein kind heb zelf ook een dochtertje…Maar als je al voor zulke dingen ben opgepakt dus het criminele circuit moet je ook verder denken wat de consequenties ervan kunnen zijn. Want als vader zijnde moet je niet met zulke dingen bezig houden maar een goeie en gezonde opvoeding voor het kind zonder die criminele shit….

  2. Man man wat zal dat pijn doen in zijn familie. En ja: ‘wie met vuur speelt’, maar waarom dan anderen zich er ook aan moeten branden zouden dit soort jongens zich misschien eens moeten bedenken.
    Sterkte.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*