Moordenaars Luana Luz Xavier te voet gevlucht

De personen die de 34-jarige Luana Luz Xavier maandagavond aan de Beeckestijn hebben geliquideerd, zijn te voet gevlucht. Een gestolen Volkswagen Polo die diende als vluchtauto hebben ze op de parkeerplaats nabij de uitgebrande BMW achtergelaten.

Dit is bekendgemaakt in een uitzending van Opsporing Verzocht. Luana Luz Xavier werd maandagavond vlakbij haar woning onder vuur genomen. Op dat moment zou ze samen met haar tienerdochter en zoontje zijn geweest. Beide waren getuige van hoe hun moeder doodgeschoten werd.

Kort na de liquidatie werd op de hoek van de Haya van Somerenlaan en de Joke Smitlaan een BMW in brand gestoken. Vermoedelijk door de daders. Dichtbij de BMW was een gestolen Volkswagen Polo met valse kentekenplaten klaargezet om mee te vluchten. De Polo hebben ze laten staan en zijn te voet gevlucht. Het gaat om vier of vijf personen.

2 reacties

 1. 4 of 5 personen voor 1 chickie. Dit was belangrijk !!!!

  Boodschap aan de gang van Martha en keiharde boodschap aan Ziggy. Deze mocht niet mislukken.

  Ik verwacht nu pas echt bloed, Ziggy zal nu uit zijn schuilplaats komen en ik verwacht zware middelen inzetten. Voor Ziggy is nu risico of schuilen geen optie meer. Hij gaat waarschijnlijk voluit. Komende maand 5 moorden minimaal als reactie, neef, zus, tante en misschien zelfs buurman van … kapot ? Ik volg jouw site vriend, ik heb mijn zak chips en bacardi razz erbij….

  Wie dit wint zal pas de echte leider worden, maar als het mijn chick zou zijn, ik zou niemand overslaan. Zelfs de buurman of leraar van mijn tegenstander zou ik nu vol en zonder condoom met vakwerk uitschakelen. Maar wel direct starten. De ma van mijn kids is dood, ik haal alles uit de kast, desnoods een tank !!!!

 2. Ik zeg wel, vanaf de zijkant is makkelijk !!!

  In het verleden heb ik al een keus gemaakt, deze business kent geen achteruit of twijfel. Aanval met zwaar geweld of de dood al gaat het om een gram.

  Mijn vrouw killen. Dan is de buurman, neef, zus, moeder en leraar van tegenstander binnen een uur binnen handbereik.

  Dit is nu echt persoonlijk. De moeder van je kids…..als het mijn vrouw zou zijn, zou ik zware bommen kopen, het liefst een hele grote via Rusland, eigenlijk zou martelen eerst leuker zijn. hele families uitroeien.

  Gelukkig zit ik aan de zijkant met bacardi razz en zak chips. Toch is dit de enige optie.