Los Zetas vieren val Chapo Guzmán

Gisteren zijn op verschillende plekken in Mexico zogenaamde ‘narcomantas’, dat zijn doeken met een boodschap van een kartel erop, achtergelaten. Op de doeken is te lezen dat de Zetas zeer verheugd zijn over de arrestatie van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán. Los Zetas vieren zijn val.

De narcomantas werden vroeg in de morgen in verschillende steden zoals Ciudad Victoria en Nuevo Laredo aangetroffen. De algehele boodschap van de doeken is dat de Zetas zeer blij zijn met de val van ‘El Chapo’ en het met een groot feest zullen gaan vieren.

Guzmán kan er zelf ook wat van want in zijn opdracht zijn er de afgelopen jaren heel wat narcomantas achtergelaten met gruwelijke en provocerende boodschappen. Hieronder een narcomanta die ‘El Chapo’s’ mannen achter hebben gelaten met een gruwelijke boodschap voor de Zetas.

narcomanta chapo to z42

Vrij vertaald staat er: “Kijk jullie fucking 40 en L42 ik heb deze afgehakte armen voor jullie achtergelaten omdat jullie klootzakken en mietjes zijn, vele malen maken jullie een afspraak en breken het weer, de afvalstortplaatsen zitten vol met jullie troep en ratten…Nuevo Laredo..Tamaulipas is van mij…afzender El Chapo”. En ja dat heb je goed gezien dat zijn afgehakte armen die onder de narcomanta liggen.

Maar Z40 laat natuurlijk niet met zich spelen en enige tijd later had hij weer op zijn beurt een gruwelijke boodschap voor ‘El Chapo’. Z40’s handlangers lieten de volgende narcomanta achter voor Guzmán.

z40 antwoord chapo

Vrij vertaald staat er: “Kijk jij vuile fucking Chapo als jij niet eens je eigen staat kan controleren, hoe ga je dan de controle hebben over een andere staat, fucking informant van de DEA verrader, die honderden van zijn eigen stinkende mensen heeft verraden, jij bent niks…Afzender: Z40”. En ook de Zetas laten onder de narcomantas verschillende afgehakte lichaamsdelen achter om hun boodschap kracht bij te zetten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl

Gerelateerde artikelen

Geef als eerste een reactie