Man smijt vrouw op het spoor (VIDEO)

In de VS heeft de politie van Philadelphia een 23-jarige verdachte aangehouden die afgelopen woensdag op een metrostation een vrouw zomaar op het spoor gooide.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe de grote, stoere en sterke kerel het slachtoffer om een vuurtje vraagt. Direct daarna begint de man het slachtoffer hard te slaan. Alsof dat niet genoeg is besluit de man om haar bij de enkels te nemen, over het perron te slepen en op het spoor te smijten.

“Ik probeerde nog terug te vechten en schopte zoveel als ik kon, maar hij pakte me bij de enkels. Hij zag er wel normaal uit, niet alsof hij gek was”, zegt de vrouw tegen CBS.

Meteen na het incident verdwijnt de stoere kerel maar niet alvorens haar telefoon te stelen. Na een klopjacht is de man nu eindelijk waar hij hoort te zijn, achter slot en grendel. De verdachte is zware mishandeling en diefstal ten laste gelegd.

Het slachtoffer heeft wonder boven wonder dit drama kunnen overleven en heeft slechts wat blauwe plekken en kleine verwondingen eraan overgehouden.


Gerelateerde artikelen

Geef als eerste een reactie