15-jarig meisje zwaar mishandeld in IJmuiden (UPDATE)

Op internet circuleren twee video’s waarin een meisje zwaar mishandeld wordt door twee jongens. Het meisje is 15 jaar en komt uit Beverwijk. De zware mishandeling vond plaats in IJmuiden. Ze heeft nog geen verklaring af kunnen leggen in verband met haar verwondingen.

Inmiddels is er ook aangifte gedaan van mishandeling. Op internet circuleren twee filmpjes van het incident. Op de beelden is te zien hoe een jongeman in het zwart gekleed dreigend tegenover het meisje staat en opeens uithaalt. Vervolgens geeft hij haar nog een klap waardoor ze op de grond valt. Een andere jongen trapt het meisje nog een aantal keer als ze op de grond ligt.

(UPDATE)

Twee verdachten zijn aangehouden voor de zware mishandeling van het 15-jarig meisje. De verdachten zijn een 14-jarige Beverwijker en een 15-jarige Heemskerker.

8 reacties

 1. Ja beste mensen….kijk maar goed naar deze opname…dit is straks normaal in Nederland en niemand die daar nog iets aan kan doen……deze kometen met hun eigen gewoontes kunnen onder het mom van cultuur zo alles doen wat ze maar goedvinden…en geen rechter die daar ook maarbiets aan kan veranderen…deze jongens zijn zo zielig….achhhhhhh…..deze jongens moeten ook hulp krijgen en geld toe…ze zijn zo zielig….achhhhhhh….en Nederland kijkt toe….ik kom ook van een andere cultuur…..als iemand dit bij een meisje of vrouw doet van ons ras…..dan krijgt hij een pak rammel met een honkbal knuppel en die gaat nooit meer slaan…..zijn elleboog gaat nooit weer goed komen…..en dat dikkerdje die nog even na trapt……die gaat nooit meer kunnen lopen….die zullen we even een knieschijf correctie geven……tja….de nederlander gaat natuurlijk naar de politie en wil via een advocaat kijken of die jongen straf kan krijgen…..ha ha ha ha….in Nederland….ha ha ha ha lachen!!!….deze jongen mag echt blij zijn dat dit mijn dochter niet is……hij zou het gewoon nooit meer kunnen na vertellen…..maarja dat mag niet van de rechter hè…..maar gelukkig!…die heb ik ik mijn geval ook niet nodig….en dat dikkerdje ging er mooi achterna…….geen geld aan verspillen met advocaten en rechters!…..15 euro bij de spotzaken en je hebt een baseball knuppel……en klaar….verder zorgen dat je ergens onderweg was van en naar dus….als er vragen zijn…ich habe Es’ nicht gewust?

 2. Kom jongens…?….mannen…?…..is het geen tijd om deze goed sprekende nederlanders eens een lesje te geven…maar dan wel zo dat ze niets meer kunne. Zeggen hè!……..gewoon even doorslaan met een knuppel….gaat goed komen……en iedereen zijn mondje dicht!…..in habe Es’ nicht gewust?…..en dat dikkerdje die nog even na moet trappen even zijn knie schijven verbouwen….kom jongens…mannen……vaders…waar ben je….ik help echt wel mee hoor…..even een voorbeeld zetten hoe het afloopt als je dit doet…….of moet er eerst een meisje dood geschopt worden?…….doen deze jongens ook hoor…maakt hun geen zak uit……KKKN….kijk zelf maar even waar dit voor staat! En geef die gasten een pak slaag waarbij de rest wel even na denk de volgende keer….zo niet!…..gelijk de kop inslaan….hier mist de maatschappij niets aan!

 3. Ik zie naast deze 2 laffe kerels ook nog wel een aantal medeplichtige staan die tijd hebben om te filmen maar niets durven te doen en net zo fout zijn. Wanneer dit met mijn dochter zou gebeuren denk ik niet dat ik mezelf zou kunnen beheersen tegen alle betrokkenen op deze filmpjes. Ik hoop dat het meisje er snel weer bovenop komt en naast deze traumatische ervaring wat al erg genoeg is niets aan overhoud.

 4. Ik zie naast deze 2 laffe kerels ook nog wel een aantal medeplichtige staan die tijd hebben om te filmen maar niets durven te doen en net zo fout zijn. Wanneer dit met mijn dochter zou gebeuren denk ik niet dat ik mezelf zou kunnen beheersen tegen alle betrokkenen op deze filmpjes. Ik hoop dat het meisje er snel weer bovenop komt en naast deze traumatische ervaring wat al erg genoeg is niets aan overhoud.
  Sebastiaan

  1. @wim,

   als je dat al echt zou willen, dan had je al voor de deur gelegen van het bureau op het tiberiusplein. maaaaar hoe was het spreekwoord alweer???

 5. de daders zitten weer fijn thuis, wat een prachtig land is dit voor criminelen,moordenaars,enz enz ze mogen gelukkig savonds de deur niet uit, en ook geen contact opnemen met het slachtoffer