Misverstand betreffende vervolging juwelierspaar

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) heeft laten weten dat er nog geen defintief besluit is genomen over eventuele vervolging van Willy en Marina Sanders voor het doodschieten van twee overvallers.

Gisteravond leek het erop dat het echtpaar uit Deurne niet vervolgd zou worden omdat het volgens hoofdofficer van justitie erop leek dat het echtpaar uit zelfverdediging handelde. Dit zou betekenen dat ze niet gestraft worden voor het doden van de overvallers.

Na de persconferentie waren veel mensen verbaasd dat het OM in zo’n vroeg stadium al deze conclusie trekt. Vandaag benadrukt het OM dat die aanname op een misverstand berust. Een woordvoerder heeft dat laten weten aan RTL Nieuws. “Verder onderzoek moet uitwijzen of het echtpaar wel of niet vervolgd gaat worden.”

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl

Eén reactie

  1. Blijf af van een anders mans spullen.
    De eigenaar moet niet hier van de duppe worden. Een eigenaar mag en moet geen slacht offer worden door eigen zaak te verdedigen.
    Een ieder mag en moet kunnen zijn bezit verdedegen. Mensen moeten met plezier werken en niet met vrees en trauma broodje gaan te verdienen. Hoeveel zaken sluiten hier door of staat te kook (enz). Het kon ook anders geweest zijn dat de onschuldige eigenaar was dood en dat moeten wij niet hebben. Het moet niet gekker worden. Ik hoop dat er een begrip hiervoor is. Ik zelf ben ook bang om in de winkel te gaan. Ik hoop dat er een begrip is hiervoor.