Mitch Henriquez dood door politiegeweld

agenten mitch herniquez, agenten vervolgd henriquez, dood henriquez politie geweld
© Facebook

Uit het eerste sectierapport inzake de dood van Mitch Henriquez is gebleken dat hij dood is gegaan door zuurstoftekort ten gevolge van het politieoptreden. De betrokken agenten zijn als verdachte aangemerkt.

Het is volgens het OM aannemelijk dat het zuurstoftekort een gevolg is van de hardhandige arrestatie. Verder zijn er geen andere verklaringen voor. Daarnaast zijn er geen natuurlijke oorzaken gevonden voor het overlijden van Henriquez.

De familie van Henriquez en de betrokken agenten zijn geïnformeerd over de uitkomsten. Het OM heeft de vijf betrokken agenten als verdachte aangemerkt.

Mitch Henriquez dood door politiegeweld blijkt uit sectie
Mitch Henriquez R.I.P.

 

2 Reacties op Mitch Henriquez dood door politiegeweld

  1. de betrokkende agenten hoeven zicht toch geen zorgen te maken ,want het o.m. komt tocht met een verklaring .wegen verzachte omtandigheden of een ander LUL smoes ,zo dat de agenten vrij worden gesproken/geschorst .een gevangenis straf van 4 jaar of meer kunnen de na bestaande wel vergeten .het ga hier echt de kant van amerkaanse beleid op ,en ja ze willen nog meer salaris ook ??????het zijn honden!!!!!!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*