Dood Mitchel Winters was mogelijk ‘suicide by cops’

agent mitchel winters beatrixpark, politieagent mitchel winters vervolging, suicide by cop mitchel winters
Mitchel Winters (21) © Facebook

De 21-jarige Mitchel Winters heeft zelf 112 gebeld en mogelijk doelbewust gekozen voor een zogenaamde ‘suicide by cops’. Zijn vader blijkt zes jaar eerder ook door politiekogels om het leven te zijn gekomen.

Het onderzoeksteam houdt ernstig rekening met het scenario dat Mitchel Winters doelbewust met 112 heeft gebeld en zijn dood heeft uitgelokt. Toen agenten naar het park gingen en iemand zagen lopen die voldeed aan het signalement is er geschoten. De toedracht is niet bekend.

Een groot drama voor de familie. Eerst in 2010 een familielid verliezen door politiekogels en nu een kleine zes jaar later gebeurt ongeveer hetzelfde.

5 Reacties op Dood Mitchel Winters was mogelijk ‘suicide by cops’

  1. Ze zullen ook nooit toegeven dat ze fout zijn nu heeft de jongen zelfmoord willen plegen om Door politie kogels om het leven te komen ongewapend Hoe groot of een bedreiging was hij voor de politie om zijn leven te eindigen fuck de politie mogen allemaal de grond in van mij als 21-jarige nou al worden geliquideerd Door gewapende honden van de overheid dan zijn jullie levens nks waard daar in NL voorall niet als je kleur hebt rare shit zeg wel eerlijk eerlijk als mijn pa en mn broer gedood zouden worden door politie op vuile wijze als dit zouden er een paar agenten het loodje laten geen gein dan zouden paar politie kindjes ook hun pappa moeten missen sneue shit gaat nergens heen de toekomst

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*