Motoragent laat zijn arrestant meerennen (UPDATE)

Geboeide jongen moet meerennen met motoragent.

De politie is niet blij met een actie van een motoragent in Almere. Op een filmpje dat maandagavond op Facebook werd geplaatst is te zien hoe de agent een geboeide arrestant met zijn motor mee laat rennen.

De jongen werd aangehouden omdat hij tot twee keer toe een valse identiteit zou hebben opgegeven. Waarom de motoragent besloot om hem mee te laten rennen is niet bekend. Behalve vernederen kunnen wij niks verzinnen. De politie is ook niet blij met de actie en hebben de betreffende agent aangesproken op zijn gedrag. Klik hier voor het filmpje.

Geboeide jongen moet meerennen met motoragent.
Geboeide jongen moet meerennen met motoragent.

(UPDATE)

De politie heeft laten weten een intern onderzoek te zijn gestart naar de actie van de motoragent. Gedurende het onderzoek mag de agent alleen werkzaamheden verrichten op het politiebureau.

16 Reacties op Motoragent laat zijn arrestant meerennen (UPDATE)

  1. Maar me vraag is nu, wat doet z’n agent naar het eind van ze dienst? Schuift die gewoon aan tafel bij ze gezin naar z’n actie? Worden deze mensen wel psychische onderzocht voor ze worden aangenomen? Dit is ziek hoor… Django unchained/Roots/Amistad shit, nooit van me leven dat ik zoiets zou toelaten. Schiet mij maar idioot! Bij een hond vind ik zoiets al zielig laat staan bij een mens?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*