Neerleggen afgehakt hoofd voor shishalounge vastgelegd op camera’s

In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan de lugubere moord op Amsterdammer Nabil Amzieb (23). De Amsterdamse politie beschikt over bewakingsbeelden van de Amstelveenseweg waar het hoofd voor een shishalounge werd neergelegd.

Het onderzoeksteam roept de dader(s) op om zich te melden voor de beelden getoond zullen worden op televisie. Het lijkt erop dat de recherche beschikt over duidelijke beelden van degene die de hoofd heeft neergelegd voor shishalounge Fayrouz.

Op dinsdag 8 maart werd het lichaam van de 23-jarige Nabil Amzieb, zonder hoofd, aangetroffen in een brandende auto aan de Mijehof in Amsterdam-Zuidoost. Een dag later, woensdagochtend, werd het afgehakte hoofd voor shishalounge Fayrouz gevonden. De shishalounge is na de vondst per direct gesloten. De politie heeft twee TGO’s op de complexe zaak gezet.

Eén reactie

  1. We zijn druk bezig met het onderzoek van de lugubere moord van het afgehakte hoofd van ”Nabil Amzieb” We krijgen veel tips binnen wie het vermoedelijk gedaan zou hebben. Ook krijgen we tips binnen met namen van diegene die zijn hoofd daar heeft neergelegd.