Arrestaties voor knippen van wiet na tip

Zaterdagmiddag zijn na een tip in een bedrijfspand in Goirle zeven vrouwen en een man aangehouden voor het knippen van wiet. 

De politie stelde een onderzoek in nadat er een tip was binnengekomen. In het bedrijfspand bleken een aantal personen aanwezig te zijn die bezig waren met het knippen van wiet. Zeven vrouwen zaten in een kring wietplanten te knippen. Het ging om 485 planten en circa 21 kilogram aan toppen.

De knippers zijn drie Thaise vrouwen van 48, 50 en 62 jaar, twee vrouwen uit Waalwijk van 25 en 46 jaar, een 34-jarige Alphense, een vrouw uit Tilburg (leeftijd onbekend) en een 56-jarige man uit Oost West Middelbeers. De verdachten zijn aangehouden en ingesloten. De geknipte toppen en planten zijn in beslag genomen.

Eén reactie

  1. Ik heb weleens gehoord dat meer als 99 procent verraad werk is en ik denk dan, dat 1 van deze 7 personen gebabbelt heeft, meer in de trend van; ik ga daar nu werken en ik ga nu lekker een centje verdienen. Want net als ze toppen aan het knippen zijn word men gepakt????? Dat is wel heel bizar en te toevallig.
    Mensen mensen toch, 7 personne dit werk laten doen hoe dom kan je zijn. Terwijl iedere gek weet dat 99 procent verraad werk is.
    Weet dat de gemiddelde geheim, maar 48 uur geheim blijft.
    Je kan het beste gewoon werken, dat levert teminste geen stress op.