Onthoofd slachtoffer Mocro Maffia lag in observatieauto van Utrechtse recherche

nabil amzieb onthoofding, observatieauto amziem mocro maffia, onthoofding mocro maffia amsterdam
De uitgebrande Volkswagen die als observatieauto gebruikt werd door de Utrechtse recherche © politie

De uitgebrande auto waarin het onthoofde lichaam van de 23-jarige Amsterdammer Nabil Amzieb werd gevonden blijkt een observatieauto van de Utrechtse recherche te zijn geweest.

Dat bevestigd de Amsterdamse politie na berichtgeving in De Telegraaf. Het lichaam van Amzieb werd op 8 maart gevonden in een brandende Volkswagen Caddy in Zuidoost. Een dag later werd het hoofd van het slachtoffer neergelegd voor een sishalounge aan de Amstelveenseweg.

De auto die gebruikt is om het lichaam in te dumpen was volgens bronnen van De Telegraaf in gebruik als observatiewagen bij de Utrechtse recherche. Voor de daders moet dit te zien zijn geweest omdat er observatiespullen in lagen.

Dit is een nogal bizarre wending in een toch al vrij bizarre zaak. De politie houdt er ernstig rekening mee dat de daders het voertuig doelbewust hebben gebruikt als provocatie. De gestolen observatiewagen werd voor het laatst gezien op 18 februari in Utrecht.

20 Reacties op Onthoofd slachtoffer Mocro Maffia lag in observatieauto van Utrechtse recherche

  1. Sorry maar ik zeg wat andere niet durven te zeggen DIT IS DOOR EEN POLITIE AGENT GEDAAN welke dief steelt nou een politie auto en maak in een politie auto iemand dood neem vervolgens het hoofd mee en zet die voor een shisha tent daarnaast steek de dief ook nog eens de politie auto in brand maar het stomste is ook nog dat de politie ZELF niet een bekent maakt dat het lichaam in hun eigen auto zat maar dan wel zeggen dat de daders dit hebben gedaan ten provocatie LAAT ME NIET LACHEN de dader zal nooit gevonden worden want het is een politie agent als de politie auto gestolen was wanneer is dit gemeld en Hoelaat waarom komt dit nu pas met een omweg naar buiten. Zo heb ik nog wel 20 vragen. Nu word er gezegt dat een tracksysteem kan worden uit geschakeld. Welke crimineel zou zoveel werk doen om daarna als nog de auto in brand te steken. Zonden van al dat werk. Vind je zelf niet lang verhaal kort te maken. Als ik mijn auto als gestolen opgeef en daarna iemand erin verbrand kom ik als nog vast te zitten maar nu dat het om een politie auto gaat. Is het wel een geloofwaardig verhaal. Ben ik nou gek of hoe zit het

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*