Man meldt zich bij politie na ontvoering en misbruik 8-jarige meisje

politiek henk kuipers, henk kuipers no surrender politiek, rechtdoor henk kuipers
Binnenhof in Den Haag © Markus Bernet (Own work) [CC BY-SA 2.5], via Wikimedia Commons

Bij een politiebureau in Rijswijk heeft een 48-jarige man woensdagmiddag zich samen met zijn slachtoffer, een 8-jarige meisje, gemeld en aangegeven. De man uit Rijswijk is aangehouden inzake ontvoering en ontucht met het meisje.

De man zou het meisje op de Noordpolderkade in Den Haag zijn auto in hebben getrokken en haar hebben misbruikt. Na het misbruik meldde hij zich bij de poitie. Hij is aangehouden en wordt gehoord door politie. Ook hebben agenten zijn woning doorzocht.

Zijn slachtoffer het 8-jarige meisje is door gespecialiseerde zedenrechercheurs in een kinderverhoorkamer ‘gehoord’. Het onderzoek naar het misbruik en ontvoering loopt nog.

6 Reacties op Man meldt zich bij politie na ontvoering en misbruik 8-jarige meisje

  1. Dit is de schuld van nederland zelf onze eigenmaatschapij echt slecht dat dit gebeurt maar wanneer iemand hulpzoekend is en aan de bel trekt krijgen ze het antwoord kan je niet helpen is niks gebeurt niemand doet aangifte geen zaak moet eerst wat gebeuren voor ze wat doen en naar ze tbs krijgt die waarschijnlijk ook nog een woning naast een basisschool nederland ga je schamen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*