In het Amerikaanse Feasterville zijn een man en vrouw aangehouden die hun minderjarige dochters zouden hebben geschonken aan een man als dank voor financiële hulp. De weldoener die de meisjes cadeau kreeg zit ook vast en wordt verdacht van seks met minderjarigen.

De politie trof in de woning van de 51-jarige man twaalf meisjes aan in de leeftijd van zes maanden tot 18 jaar oud. Ouders van het oudste meisje zouden aan de politie hebben toegegeven haar op 14-jarige leeftijd te hebben geschonken aan de man nadat hij ze financieel had geholpen.

Twee kinderen van zes maanden en drie jaar oud zijn van de 51-jarige man en het oudste meisje. Waar de andere minderjarige meisjes vandaan komen is niet duidelijk. Volgens de ouders van het oudste meisje zijn het hun kinderen, behalve de jongste twee die zijn van de verdachte en het 18-jarige meisje.

De politie heeft de 51-jarige Lee Kaplan aangehouden voor seks met minderjarigen. De ouders van het meisje, die als cadeau werd weggegeven, zijn ook aangehouden. Zij zitten vast voor het in gevaar brengen van een kind.