Politie schiet bij achtervolging gestolen BMW

Zondagmiddag heeft de politie geschoten bij een achtervolging van een gestolen auto. Het voertuig was kort daarvoor op een parkeerplaats aan de Toverlaan in Sevenum gestolen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Een patrouille van de politie zag twee verdachte voertuigen, beide BMW’s,  rijden die er bij het zien van de politie met hoge snelheid vandoor gingen. De agenten zetten de achtervolging in waarbij hoge snelheden werden bereikt. Ook is er een schot gelost op de banden van één van de auto’s.

Korte tijd later werd de gestolen BMW teruggevonden op de Napoleonsbaan in Haelen. In het voertuig werd niemand meer aangetroffen. De tweede BMW was spoorloos. Diverse politiepatrouilles hebben de omgeving uitgekamd echter zonder resultaat. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Eén reactie

  1. Beetje vreemd, bij zogenaamd heterdaadje nemen ze alle risico’s. Maar van de door burgers gedane aangifte van Verkrachting,kindermisbruik,diefstal,zware mishandeling nemen ze maar tijd om 5% te onderzoeken en de rest doen ze af met geen bewijs gevonden omdat ze geen onderzoek hebben gedaan en dus ook geen strafbare feiten hebben kunnen vinden.