Portier café Bed in R’dam neergeschoten

In de nacht van zaterdag op zondag is na ruzie in café Bed aan de Rotterdamse Coolsingel een portier neergeschoten.

De schietpartij vond rond 04.30 uur plaats voor de ingang van café Bed nadat eerder die nacht ruzie was ontstaan en een aantal personen uit de tent werden gezet. Eén van de bezoekers uitte dreigementen en kwam enige tijd later gewapend met een vuurwapen terug en schoot de 23-jarige beveiliger in zijn been.

Na de schietpartij is de schutter gevlucht. De politie is een onderzoek gestart en zijn op zoek naar de verdachte. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis overgebracht.

8 reacties

  1. Ik ken deze portier persoonlijk.
    Maar hoe durf je zo shit over hem te praten terwijl je niet eens wat er is gebeurd. Hij heeft samen met zijn collega’s begin van de avond een ruzie uitgesust en de mensen eruit gezet omdat dat de procedure is.
    Vervolgens komt is er een malloot die dreigement naar de portiers gooit. Hij gaat weg en komt aan het einde van de avond met een pistool en schiet in de been van de portier. Waarom? Omdat dat die eruit was gezet.

  2. Ik zelf heb jaren lang in centrum als portier gewerkt en zie hoe de hoe agressief iedereen is geworden. Ik heb een lieve vrouw en een mooi manneke waar ik trots op ben. En ga elke weekend en nacht werken aan de deur. Ik vind het dan ook diep triest dat er mensen zijn die komen met de worden van ze denken dat ze stoer zijn en of verdiende loon enz enz. Terwijl de zelfde personen als ze in de problemen komen verwachten dat ik en of me collega’s hun helpen. Ik wens de familie en de collega portier alle sterkte in de toekomst want door dat hij zijn werk dee en en kl“t zak hem zo stoer moest neer schieten heeft zijn familie nu misschien ook een financiële probleem .