Puppy zwaar verminkt en onthoofd in Leeuwarden

Foto: Facebook politie Leeuwarden e.o.

De politie in Friesland is een onderzoek gestart naar een gruwelijke moord op een puppy. Het hondje werd zwaar verminkt en onthoofd achtergelaten op de Potmarge in Leeuwarden.

Agenten troffen het kadaver aan na een tip. De puppy bleek te zijn onthoofd, de ribben waren opengezaagd en het hart en de longen zijn eruit gehaald. De puppy was om en nabij de veertien weken oud.

De politie is naarstig op zoek naar degene die de puppy in de Potmarge vlakbij een tuincentrum heeft gedumpt. De politie heeft op Facebook een foto geplaatst van de puppy.

Getuigen gezocht ivm dode pupKregen de collega's vanmiddag, dinsdag 12 januari, omstreeks 13.30 uur de melding dat er…

Geplaatst door Politie Leeuwarden e.o. op dinsdag 12 januari 2016

15 Reacties op Puppy zwaar verminkt en onthoofd in Leeuwarden

  1. Afschieten die lui..en dumpen ergens in een kuil op een groot stuk braakliggend terrein in Rusland, zodat ze zich op geen enkele wijze kunnen voortplanten, horen niet in de maatschappij.!..

  2. Zelfde tuig als die IS lui..wat een zieke geest hebbie dan zeg ohhhhh wat zou ik er graag helemaal los op willen gaan op zo’n gek.
    ..martelen echt goed martelen net zoals die lui van Isis

  3. Goed gesproken Ivo Murk, ,en Harry Sibering, ,ik hoef geen beloning te hebben om die kakkerlak zn kop dr af te trekken, ,lui die dit soort dingen doen zijn zelf het leven niet waard

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*