Rapper Kempi showt volgers op Instagram zijn bajes

kempi gevangenis, kempi instagram gevangenis
De rapper slaapt achter deur nummer 2 aan de linkerzijde op de tweede etage © Instagram @tissskempi

Rapper Kempi is geen onbekende van het leven achter slot en grendel en zit sinds enige tijd weer vast inzake vuurwapenbezit en cocaïne. Zijn nieuwe gedwongen woonplaats heeft hij gedeeld met zijn volgers op Instagram.

De rapper werd daarvoor tot vijftien maanden cel veroordeeld en zit sindsdien vast. Inmiddels mag hij weer af en toe met verlof en kan hij dingen delen met zijn volgers op Instagram.

‘Verlof zit er bijna op. Voor 20:00 moet ik binnen zijn. Dit is P.I. Nieuwe Gein. Zo ziet me afdeling eruit. En dan zit ik links boven bij de 2e deur. Vastzitten is geen pretje maar gelukkig ziet me cel eruit als n Albert Heijn. Dus ik kom niks te kort. Elke maand heb ik BZT (Bezoek Zonder Toezicht) kan ik 1 uurtje n**ken, en voor de eenzame dagen heb ik een stapeltje porno boekjes… tot de volgende keer’. Aldus Kempi op Instagram.

Zijn muziekcarrière is niet gestopt door zijn detentie. Gisteren bracht de rapper een nieuwe nummer uit. Het heet toepasselijk ‘Brief uit de gevangenis’.

12 Reacties op Rapper Kempi showt volgers op Instagram zijn bajes

  1. Ik hoop dat i inspiratie krijgt ,
    Met een hele frisse nieuwe rap stijl !Want zo vaak zitten in je leven Bro dat is een teken van achteruit ,kom je dan weer vrij zonder gespaarde buit . Een ding wat ik hoop is ,wanneer jij vrij bent wij jou weer eens zien op de buis !!

    Is een les !✌️

    Doen waar je goed in bent !!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*