‘Liquidatie Ron Nyqvist is zelfmoord’ (UPDATE)

Woensdagochtend is in Amsterdam Nieuw-West een man omgekomen bij een schietpartij. Het slachtoffer is de 46-jarige Ron Nyqvist. Hij was net vrij na een celstraf van 20 jaar voor een dubbele moord.

Nyqvist was ten tijde van de schietpartij in een parkeergarage aan de Bart Poesiastraat in het gezelschap van een vrouw. Zij is in verwarde toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Het is momenteel niet duidelijk of het slachtoffer neergeschoten is door een ander of zichzelf heeft neergeschoten. Naast zijn lichaam is een wapen aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak.

(UPDATE)

Het lijkt erop dat de 46-jarige Ron Nyqvist zelfmoord heeft gepleegd of dat het wapen per ongeluk is afgegaan en hij dodelijk werd geraakt. Er is momenteel nog veel onbekend omtrent de toedracht. Dit meldt de politie.

5 reacties

  1. Rust zacht Ron, woorden schieten tekorr. Dankzij jou goede adviezen bewandelde ik na mijn detentie het rechte pad. Dankzij jou begeleiding viel ik van 120 kilo af naar 85. Dankzij jou hulp is mijn vader geopereerd in denemarken en weer beter geworden. Je was geen vriend maar je was mijn grote broer. Men noemt jou een crimineel maar voor mij ben en blijf je een held. Ik zal je missen broer.

  2. He helped allot of people in jail, so their time wasnt heavy, he helped my brother and lots of others to stay positive and they keep your body in Prison, never your Mind RIP Ron en much strength for family and friends