Vermeend sm-meesteres “Conchita van der Waal” ontkent dat ze zich heeft geprostitueerd als sm-meesteres. Ze eiste 200.000 euro ontslagvergoeding van De Nederlandsche Bank.

De dame in kwestie kwam in april van dit jaar groot in het nieuws toen Quote meldde dat ze naast haar werk als toezichthoudster bij de DNB ook een bijbaantje had als exclusieve prostituee en sm-meesteres. Toen haar werkgever, De Nederlandsche Bank, daar achter kwam werd direct een ontslagprocedure gestart omdat ze niet meer zou voldoen aan de integriteitsregels en chantabel zou zijn.

Volgens Conchita van der Waal, wat niet haar echte naam is, prostitueerde ze zich helemaal niet maar was het allemaal een ‘fantasiewereld’ van haar en haar echtgenoot. De DNB zou ook geen bewijs hebben gevonden dat ze zich daadwerkelijk prostitueerde.

Conchita eiste 200.000 euro van De Nederlandsche Bank aan ontslagvergoeding. Dit heeft de rechter echter niet toegekend omdat door de ‘advertentie’ op de site het beeld was ontstaan dat de vrouw betrokken zou zijn bij prostitutie. Daardoor is ze volgens de rechter ‘ernstig tekortgeschoten als werknemer’. Het vonnis werd vorig jaar november al uitgesproken.