‘Voortvluchtige terrorist bezocht regelmatig gay barren’

Salah Abdeslam (26)

De man die momenteel door heel Europa gezocht wordt voor zijn betrokkenheid bij de bloedige aanslagen op 13 november in Parijs, Salah Abdeslam, blijkt een fervent bezoeker te zijn geweest van gay barren in Brussel.

Dat meldt The Sunday Times. Salah Abdeslam is na de aanslagen door barmannen in de Sint Jacobs wijk herkend als een regelmatige bezoeker van verschillende gay barren.

Als dit allemaal klopt is het wel heel bizar dat types als Abdeslam tot zo een daad komen. Van zijn broer, die zichzelf heeft opgeblazen, is al bekend dat hij een aantal weken voor de aanslagen nog een bar had waar ook hasj verkocht werd. De broers Abdeslam spendeerden het merendeel van hun tijd aan het roken van joints en spelen op de Playstation.

Als nu ook nog blijkt dat Salah Abdeslam homoseksueel is, of iets in die richting heeft gedaan is het wel heel opmerkelijk dat hij zich bij IS heeft aangesloten. IS walgt van homo’s, alcohol en drugs. Als de gebroeders Abdeslam in Raqqa hadden gewoond hadden ze waarschijnlijk de doodstraf gekregen.

Schermafbeelding 2015-11-22 om 22.13.23

Gerelateerde artikelen

2 Comments

  1. Wat een gare artikel is dit.Totaal geen nieuwswaarde.
    Het is toch wel duidelijk dat de terroristen zoveel mogelijk zwart moeten worden gemaakt.
    Trouwens wisten jullie dat de fotos in de media van die vrouw die zich heeft “opgeblazen” van iemand anders zijn.Staat een artikel over op marokko.nl met youtubefilmpje van de echte vrouw van wie de fotos zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*