Tientallen kilo’s wiet Haagse woning

Gisteren heeft de politie in Den Haag tientallen kilo’s wiet aangetroffen in een woning en een auto. Er zijn vier aanhoudingen verricht.

Rond 06.00 uur zagen agenten een auto onder “verdachte” omstandigheden bij een woning aan de Ooststraat staan. Agenten besloten poolshoogte te nemen en de inzittende en het voertuig te controleren. Zodoende werd de bestuurder op de Badhuisstraat staande gehouden en gecontroleerd. In de auto werden meerdere dozen en sporttassen vol toppen aangetroffen. Hierop werd de bestuurder, een 51-jarige Hagenaar aangehouden.

Na de vondst besloten de agenten te onderzoeken waar de toppen vandaan kwamen en doorzochten de woning aan de Ooststraat. In de woning lagen ook diverse tassen vol gedroogde toppen. Ten tijde van doorzoeking waren drie personen aanwezig in de woning. Het gaat om een 51-jarige vrouw en twee mannen van 29 en 59 jaar oud allemaal afkomstig uit Den Haag. Het drietal is aangehouden en in verzekering gesteld.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl

2 reacties

  1. ‘Haha’.. vrijwel de enige successtories op crime nieuws zijn ‘war on drugs’ gerelateerd. Wat een waste of time en politiecapaciteit.

    1. De war on drugs is gewoon onzin. Er wordt zoveel drugs onderschept maar de prijs is al jaren stabiel. Dat zegt genoeg over het succes van de war on drugs. Gewoon alles legaliseren en mensen niet meer straffen voor het gebruiken van een poedertje of een plantje.

      LEGALIZE IT!