Een video van een vuurgevecht tijdens een gewapende overval op een juwelier in Brazilië. De bewakers lopen in een soort van hinderlaag en worden van dichtbij onder vuur genomen.

De overval vond op 15 juli plaats in de Braziliaanse stad Sao Paulo. Op de beelden is te zien dat de overvallers arriveren in een zwarte auto en gewapend een juwelier binnenlopen. Twee handlangers blijven in de auto zitten om de boel buiten in de gaten te houden.

De autoriteiten krijgen ook een melding dat er iets gaande is bij de juwelier en sturen twee gewapende bewakers op fiets naar de plaats delict. Eén van de twee mannen in de auto ziet dit gebeuren en neemt snel maatregelen. Hij benaderd de man en vrouw en neemt ze van dichtbij onder vuur. Nog voor ze iets doorhebben zijn ze geraakt.

Volgens Braziliaanse media is een 17-jarige jongen om het leven gekomen door een rondvliegende kogel. De vrouwelijke bewaker werd in haar buik geraakt en is opgenomen in een ziekenhuis. De overvallers zijn met een onbekende buit ontkomen.