VIDEO: Drugsbaas geliquideerd met luchtafweergeschut voor tanks en vliegtuigen

liquidatie paraguay, liquidatie luchtafweergeschut, liquidatie zuid amerika video
Drugsbaron Jorge Rafaat doorzeefd met kogels.

In Paraguay is afgelopen week een grote Braziliaanse drugsbaas geliquideerd. Op zichzelf niet bijzonder, alleen de manier waarop hij geliquideerd is wel. De schutters wilden geen risico nemen en gebruikten luchtafweergeschut om hun doelwit te liquideren.

Beelden van de liquidatie zijn online verschenen. Daarop is te zien hoe de gepantserde Hummer van het slachtoffer, Jorge Rafaat, onder vuur wordt genomen vanuit een aantal andere voertuigen. Daarop ontstond een vuurgevecht wat enige tijd duurde en waarbij meerdere slachtoffers zijn gevallen.

Bij de liquidatie werden onder meer zware volautomatische machinegeweren gebruikt en zeer zwaar luchtafweergeschut, wat normaliter wordt ingezet bij het neerhalen van vliegtuigen. De .50 Browning M2 was gemonteerd in een Toyota pickup.

liquidatie paraguay, liquidatie luchtafweergeschut, liquidatie zuid amerika video
.50 Browning M2 gemonteerd in een Toyota pickup.
liquidatie paraguay, liquidatie luchtafweergeschut, liquidatie zuid amerika video
Zware munitie en bloed in Toyota pickup.

15 Reacties op VIDEO: Drugsbaas geliquideerd met luchtafweergeschut voor tanks en vliegtuigen

  1. Zuid Amerika Crime . Was al afgelopen vrijdag gebeurt dit. Hij door andere Braziliaanse bendes vermoord. Er wordt gespeculeerd dat het een samenwerking is geweest tussen het comando vermelho uit Rio en de PCC uit Sao Paulo. Vanuit deze grens plaats, komt de Coke uit Colombia, Peru en Bolivia met kleine vliegtuigen aan. En van hieruit gaat de 99 naar Europa en Amerika. Belangrijke machtsgreep dit dus. Er zijn meer dan 200 patronen afgevuurd in een vuurgevecht van ruim 1minuut. Een van de vermoedelijke schutters( die van de m50 ) is gewond en aangehouden. Daarnaast zijn er nog 3 verdachten gearresteerd. Vermxoedelijk bestond het escader uit 12 schutters. Enkele maanden was er een aanslag vcverijdeld. Voor het huis van raf fa stond een geldwagen geparkeerd met een M50 erin. Die klaar was voor gebruik. Zijn beveiligers hebben toen de aanslag verijdeld door gewapend op onderzoek uit te gaan. En dus is er nu een nieuwe rei da fronteira.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*