De 20-jarige Ismail Ilgun, bekend van zijn Hoodvlogs, is de laatste tijd bezig met het maken van documentaires over verschillende achterstandswijken in Nederland. Nu hier te zien de Rotterdamse wijk Spangen en de Kolenkitbuurt in Amsterdam.

Ismail Ilgun kwam in 2016 even negatief in het nieuws na wat ophef rondom zijn vlogs. Na alle commotie heeft Ilgun het roer helemaal omgedraaid en is nu alleen maar positief bezig. In samenwerking met het AD maakt de vlogger nu documentaires over verschillende achterstandswijken in Nederland. De eerste aflevering van ‘Achter Buurten’ was in de Rotterdamse wijk Spangen en is hieronder te zien.

De nieuwste aflevering die vandaag gepubliceerd is op YouTube gaat over de Kolenkitbuurt in Amsterdam. Na het zien van beide afleveringen moeten we zeggen dat Ismail Ilgun mooi werk heeft afgeleverd en een klein kijkje geeft in wijken waar de meeste ‘welgestelde’ Nederlanders nooit komen. Misschien heel snel voor een broodje shoarma en weer terug naar huis.

De serie ‘Achter Buurten’ wordt geproduceerd door Goya Productions in samenwerking met Top Notch en MyChannels. Alle afleveringen worden uitgezonden via de Mediahub van AD.nl en zijn ook te zien op het YouTube kanaal van Ismail Ilgun, Hoodvlogs.

PS Vanaf nu wordt elke aflevering van ‘Achter Buurten’ gepost op Crime Nieuws zodra deze beschikbaar is. Veel kijkplezier!