Vluchtauto mislukte liquidatie uitgebrand in A’dam-Osdorp

De Volkswagen Transporter die vermoedelijk gebruikt is als vluchtauto na de liquidatiepoging op de Poortdreef in Almere afgelopen weekend, is uitgebrand teruggevonden in Amsterdam Osdorp. Onbekenden hebben het busje in de nacht van dinsdag op woensdag in brand gestoken.

Het bestelbusje was even voor het in brand was gestoken, genoemd in het tv-programma Opsporing Verzocht. Daar werd het publiek gevraagd uit te kijken naar een bordeauxrode Volkswagen Transporter. De Transporter is vermoedelijk gebruikt als tweede vluchtauto nadat de eerste aan de Aalscholver in Muiderberg in brand was gestoken. Ook is bekendgemaakt dat bij de mislukte liquidatie gebruik is gemaakt van een explosief.

2 reacties

  1. Helaas is het mijn gestolen VW Transporter die hier in de brand staat.
    Waarschijnlijk nog volgeladen met de spullen die ik er nog in had liggen… Eeuwig zonde, altijd super zuinig op geweest, ik reed ‘m privé. Kan nu weer jaren gaan sparen om zoiets soortgelijks terug te kopen….

  2. Helaas is het mijn gestolen VW Transporter die hier in vlammen opgaat. Altijd super zuinig op geweest, ik reed ‘m privé Waarschijnlijk nog bomvol met spullen die ik erin had liggen. Ik zal nog jaren moeten sparen om weer een VW Transporter te kunnen rijden…