Vuurwapens en cocaïne gepakt bij inval woning Den Bosch

Agenten in Den Bosch hebben in een woning aan de Meidoornstraat vuurwapens, cocaïne en cannabis aangetroffen bij een doorzoeking.

De politie startte naar aanleiding van informatie dat in een woning een vuurwapen zou liggen een onderzoek. Agenten gingen donderdagmiddag naar het pand toe voor een doorzoeking. In de woning werden twee vuurwapens en diverse drugs aangetroffen, waaronder een paar honderd gram cocaïne, een aantal zakken gedroogde hennep en een brok hasj.

De drugs en de wapens zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Tijdens de doorzoeking van de woning werd een speciaal hiervoor getrainde drugshond ingezet. Een bewoner van het pand is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

2 reacties

  1. Weet je hoe ze aan zulke informatie komen?
    Meld misdaad anoniem.
    Die melders zijn gewoon concurenten of misgunners. Die er niks aan kunnen doen dat jij het beter doet dan zij het doen. En gooien ze een tip..Door dit soort geintjes krijgen we een omgekeerde wereld, namelijk de politie werkt nu voor de boef die te tip aan hun doorgeeft, maar ondertussen is de tipgever geen haar beter, en de concurentie word hierdoor geraakt…geld of drugs kwijt, vuurwapen inbeslag(kan je hem makkelijker liquideren/overvallen) als hij in een huis van de woningbouw woont..huis kwijt. de boef die de tip geeft lagt zich rot en gaat gewoon verder met waarmee hij al bezig was met of een concurent minder of met een concurent die vanalles kwijt is en daar veel tijd en energie moet stoppen

    Kortom we moeten meld misdaad anoniem stoppen en stoppen met nsb praktijken anoniem verraden…als je wil verraden moet je het met je naam doen zodat iedereen weet dat jij een viezE verrader ben..