Websitebouwer haalt alles offline na extreem domme en discriminerende mailtje

Een websitebouwer heeft na een extreem domme en discriminerende mailtje zijn website en social media accounts uit de lucht gehaald. Webstick maakt blijkbaar alleen websites voor mensen met ‘normale’ namen.

Het discriminerende mailtje volgde op de vraag van een jongedame genaamd Souad die een website wil laten bouwen. Bij Webstick vinden ze Souad blijkbaar geen ‘normale’ naam, wat dat in godsnaam ook mag betekenen, en willen ze minimaal een vooruitbetaling van 50%. Als je Jeroen of Jan heet zoals alle zogenaamd ‘normale’ mensen dan bouwt Webstick zo een een site voor je zonder enige aanbetaling.

Door alle publiciteit heeft de eigenaar van Webstick eieren voor zijn geld gekozen en alles offline gehaald. Webstick is offline en alle social media accounts zijn verwijderd. Nu werkt hij dus helemaal niet meer en niet alleen met mensen die in zijn ogen een ‘normale’ naam hebben.

Het OM heeft het mailtje ook gezien en in hun ogen ‘lijkt het op het eerste gezicht strafbaar’ wat meneer de websitebouwertje heeft gezegd. Het maken van ongeoorloofd onderscheid is gewoon discriminatie sla de Dikke van Dale er maar op na.

Gerelateerde artikelen

Geef als eerste een reactie