60 uur zwoegen voor acht planten

Vrijdag hebben agenten in Ureterp een 48-jarige man aangehouden voor het in bezit hebben van wietplanten. In totaal bleek hij maar liefst acht stuks in zijn bezit te hebben. Daarvoor heeft de wietkweker een werkstraf opgelegd gekregen.

Hoe de politie op het spoor is gekomen van deze wietkweker is niet bekendgemaakt. Vrijdag werden in zijn woning aan de Dokter Prakkenleane acht planten aangetroffen. Daarvoor heeft de kweker een werkstraf opgelegd gekregen van 60 uur. Dat is  ruim 7 dagen full-time werken voor wat plantjes.

Eén reactie

  1. De politie ja! Ze zijn er om te beschermen en te dienen!
    En om hardwerkende mensen op de bon te slingeren als ze nota bene aan het werk zijn! Ja je hoort het goed.’ik’ al jaren een hardwerkende vrachtwagen chauffeur die er dagelijks voor zorgd dat de economie blijft draaien had mijn vrachtwagen even op het fietspad gezet omdat ik simpelweg de klant niet kon bereiken! Er was genoeg ruimte over voor de fietsers en had netjes de alarm lampen aan en stond op een fietspad van asfalt! Maar toch vond oom agent het nodig mij een bon van 200 euro te geven waar ik bijna 1,5 dag voor moet werken! Dat bedoel ik nou maar……De politie! Je beste vriend! Ga verdomme echte criminelen pakken ipv de hardwerkende burger te bestelen…..Maar nee daar zijn ze te soft voor!
    Mijn respect voor de politie is al jaren geleden verloren.Een beetje de schatkist vullen voor de elite graaiers….