Wietplantage geruimd in Arnhem na melding wateroverlast

Zaterdag 23 februari heeft de politie in een woning in de wijk Presikhaaf in Arnhem een wietplantage aangetroffen en geruimd. Daarbij zijn twee mannen, een 52-jarige man uit Nijmegen en een 29-jarige man uit Den Bosch, aangehouden.

De politie stelde een onderzoek in naar de woning naar aanleiding van een melding van wateroverlast. Daarop ging de politie op zoek naar de oorzaak. In de woning trof de politie in totaal 573 planten aan.

Twee mannen die op het moment van doorzoeking aanwezig waren in de woning zijn aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Alle planten en kweekapparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Bron: Politie

4 Reacties

  1. Dit is zo absurd de shops/verkoop/gebruik zijn gedoogd, maar het telen is verboden. Betekent het dat de overheid het nu zelf gaat telen in de leegstaande kassen. money money de overheid duld geen concurrentie stagiairs telers worden opgedoekt!

  2. Voor de goede orde het roken van tabak is schadelijk door de toevoegingen die zijn toegestaan door de overheid. Wat gaan ze er nu weer aan de wiet toevoegen om het nog verslavender en schadelijk te maken!

    • Als er wiet toegevoegd wordt dan hoeft dit niet schadelijker te zijn of worden, tevens is het zo dat het zelfde gewicht in tabak als wiet veel schadelijker is om te roken.